Wild Turkey

101 Proof

Whiskey american 1000ml

109,20 RON

21,84 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

O editie rara si pretioasa imbuteliata in anii ’80, acest Wild Turkey 101 Proof 8 Year Old, este un blend care imbina tipuri diferite de bourbon, vechi de 6, 7, respectiv 8 ani. Datorita minutiozitatii care nu a lipsit in nicio etapa de productie, Wild Turkey a capatat o aroma splendida, bogata in caramel si vanilie, cu nuante seducatoare de zahar brun, miere si tutun. Rafinat si indraznet, Wild Turkey 101 a devenit un punct de referinta pe piata Bourbon-ului. Savureaza-l si tu sec, cu gheata sau in cocktailuri sofisticate. Vei simti diferenta.

Atribute

Aroma si gust

Condimentat, Lemnos

Gust

Dulce, Delicat

Regiune whisky

Kentucky

Sugestii de servire

Cea mai buna modalitate de a servi whisky scotch este cu cuburi de gheata. Acesta poate fi servit si direct din recipient. Pastreaza un suc carbogazos sau apa langa, in recipiente separate, pentru a le putea mixa. Poate fi amestecat si cu bauturi carbogazoase.

Tara de origine

Statele Unite ale Americii

Tip de whisky

Bourbon

Variante

1000ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.