Tiziana Terenzi

ANDROMEDA

Parfumuri Niche 100ml

1.078 RON

220 €

DUTY FREE PRICES
Doar 2 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Andromeda este un extract de parfum oriental-floral, cu note surprinzătoare, inspirat de toate aromele care plutesc în aer în jurul pajiștilor înflorite ale munților Sibillini într-o noapte caldă de vară. Imaginează-ți că te afli sub cerul înstelat, privind constelația Andromeda și bucurându-te de parfumul florilor sălbatice. Vei descoperi o creație olfactivă rară, inimitabilă și unică, precum experiența din care este inspirat întregul siaj.
Cu o poveste transmisă din generație în generație, ce a început acum mai bine de 50 de ani, brandul Tiziana Terenzi te invită să descoperi creații olfactive unice, ce au la bază ingrediente prețioase, dorința de a transmite emoții și de a crea amintiri prin intermediul parfumurilor. Inscripția de pe fiecare cutie - ’X TE’ înseamnă "pentru tine", ca simbol al unui cadou oferit din suflet, dar și ca omagiu adus lui Terenzi Evelino - cel care a transformat micul atelier într-un laborator olfactiv-un spațiu magic al parfumeriei artizanale.

Atribute

Acorduri principale

Woody

An lansare

2015

Greutate

100

Greutate - Unitate masura

ml

Miros

Oriental

Note de baza

Lemn de casmir, boabe de tonka, Vanilie, Cocos, Zahar, Lemn de abanos, Ambra, ambra, vanilie, lemn de casmir, cocos, lemn de abanos, zahar

Note de mijloc

Trandafir de Damasc, Heliotrop, Frunza de violeta, Lacramioare, heliotrop, frunza de violeta, lacramioare, trandafir de Damasc

Note de varf

Bergamota, Bergamota, Ylang-Ylang, Iarba, N/A 7981, ylang-ylang

Pentru

Unisex

Senzatie parfum

Eleganta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Tara de origine

Italia

Tip parfum

Extract

Zi/Noapte

Noapte

Variante

100ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.