New

Creed

Aventus Cologne

Parfumuri Niche 100 ml

1.175 RON

235 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Aventus Cologne este cea mai recentă creație a maestrului parfumier Olivier Creed, fiind o capodoperă olfactivă, ce vine să întregească linia trilogiei Aventus. Apa de parfum are individualitate, este modernă, fiind perfectă pentru un bărbat încrezător, cu spirit monden, grație combinației unice de arome: ghimbir, mandarină, piper roz, vetiver, paciuli, santal, boabe de Tonka și musk.
“ Aventus Cologne este o adevărată semnătura olfactivă, o legendă – cu o aromă fresh, modernă și individuală, o experiență a simțurilor.”— Olivier Creed, Master Perfumer

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Lemnos

Miros

Fresh

Note de baza

Mosc, boabe de tonka, Mesteacan, Styrax

Note de mijloc

Patchouli, Vetiver, Lemn de santal

Note de varf

Mandarina, Ghimbir, Boabe de piper roz

Pentru

Barbati

Senzatie parfum

Aventura

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara, Iarna

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.