New

Creed

Aventus For Her

Parfumuri Niche 75 ml

1.100 RON

220 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Legendarului Aventus i se alătură o creație pe măsură: Creed Aventus for Her. Inspirat de cele mai puternice și impunătoare femei din întreaga istorie – de la regine la artiste, scriitoare și vizionare – dar creat pentru femeile de azi, ce întruchipează toate aceste calități la un alt nivel. Opulent și senzual, acest spectacol olfactiv se deschide cu acorduri floral-fructate, de măr verde, piper roz și bergamotă. Mai apoi, notele de mijloc formează o inflorescență captivantă și amețitoare: trandafirul este înnobilat de notele suave ale lemnului de santal, presărat cu senzualitatea ambrei și a florilor de ylang-ylang.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Floral

Miros

Fresh

Note de baza

Ambra, Piersica, Coacaze negre, Ylang-Ylang, Liliac

Note de mijloc

Trandafir, Lemn de santal, Mosc, Styrax

Note de varf

Bergamota, Mere, Patchouli, Boabe de piper roz

Pentru

Femei

Senzatie parfum

Aventura

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.