Jo Malone London

BLACKBERRY&BAY BODY&HAND LOTION

Parfumuri Niche 250ml

205,80 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
Doar 2 disponibile
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Retrăiește momentele unice din copilărie cu acesta loțiune pentru corp și mâini care miroase a mure proaspăt culese, a frunze de dafin și a esențe lemnoase. Vei descoperi o aromă cu note vibrante, accente proaspete și verzi: Jo Malone Blackberry& Bay Body&Hand Lotion. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți completa parfumul loțiunii cu o colonie din aceeași gamă sau poți să alegi cu Orange Blossom Cologne, vei obține o aromă intensă. Iar dacă îți plac notele mai fresh, amestecă Blackberry & Bay Cologne cu Lime Basil & Mandarin Cologne.
Note dominante: mure, frunze de dafin, lemn de cedru.

Atribute

Beneficii lotiune

Hidratare, Parfumat

Formula lotiune

Lotiune

Instructiuni de utilizare

Aplica in fiecare palma si apoi pe corp, portiune cu portiune, incepand de la glezne. Aplica pe toata pielea, pana la gat. Asigura-te ca aplici in mod uniform pe toata suprafata corpului.

Miros

Floral, Fructat

Pentru

Femei

Tip de piele

All skin types

Variante

250ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.