Clinique

Dramatically Different™ Oil-Control Gel + Active Cartridge Concentrate for Lines & Wrinkles

Ingrijire Fata 125ml

205,80 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Clinique inovează îngrijirea pielii prin noua sa gamă Clinique ID care îți perimte personalizarea tratamentului tău. Alege între trei baze diferite pentru o hidratare în funcție de preferințele tale și tipul de piele, apoi alegi cartușul ce conține un concentrat care țintește anumite afecțiuni. Nivelul bazei este mai scăzut, deoarece este necesar loc pentru inserarea cartușului. Această combinație conține gelul Dramatically Different Oil-Control care oferă hidratare fără să conțină uleiuri în compoziție, echilibrând tenul gras, și un cartuș cu un concentrat îmbogățit cu proteine din zer ce ajută la netezirea liniilor fine, redă densitatea pielii și reduce semnele îmbătrânirii.

Atribute

Beneficii lotiune

Anti-rid, Hidratare, Reumplere, Netezire

Formula lotiune

Crema-gel

Greutate (g)

125

Instructiuni de utilizare

For initial use, insert Active Cartridge Concentrate into Hydration Base. Use twice a day, morning and night. Apply to face and throat all over, or where needed.

Pentru

Femei

Tip de piele

pentru piele grasa, pentru piele mixta

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

125ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.