New

Creed

Erolfa

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Erolfa este un acronim al numelor familiei lui Oliver Creed: Erwin (ER), Olivia (OL), și Fabienne (FA). Așadar, este o apă de parfum unisex ce poartă o încărcătură sentimentală deosebită. Este o invitație la o plimbare cu yachtul pe apele de smarald ale Mediteranei. Te va purta pe valurile mării, prin aerul sărat și briza parfumată cu arome de citrice și iasomie, alături de note verzi și condimentate (chimen, rozmarin, busuioc, coriandru și ghimbir).

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Marin

Miros

Fresh

Note de baza

Rozmarin, Pepene galben

Note de mijloc

Busuioc, Violeta, Chimen

Note de varf

Bergamota, Lamaie, Portocala

Pentru

Barbati

Senzatie parfum

Aventura

Sezonalitate

Primavara, Vara

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.