Duty Free Exclusive

Legendary Dracula

LEGEND OF DRACULA CHARDONNAY 750 ML

Vinuri romanesti 750 Ml

49 RON

10 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Un călător neobosit de-a lungul timpului, asta sunt eu. Acum 500 de ani, eram cunoscut ca Vlad Țepeș, conducatorul temut dintr-o țară mică. Am vrut să schimb lumea in mai bine - așa că am devenit un spărgător de reguli și un creator de legi, un avocat al justiției și un războinic care își asumă toate riscurile pentru a-și urma viziunea. Și pentru a-i face pe toți să ma asculte, am devenit cel mai rău coșmar al fiecăruia. Sute de ani mai târziu, viața mea i-a inspirat pe alții într-un mod pe care nu mi l-as fi imaginat vreodată. Vechile legende din țara mea și propria mea legendă ca Țepeș au dat formă lui Dracula, Vampirul.

Atribute

Aroma

Lamaie

Greutate

750

Greutate - Unitate masura

ml

Mancare asociata

Se servesc împreună cu miel, carne de porc, carne de vită, mâncăruri de vită sau chiar pui prăjit. Se pot bucura împreună cu pește și alimente de mare, feluri de mâncare din Asia, aperitive

Podgorie

N/A 9428

Regiune

N/A 9427

Tara de origine

Romania

Tip de vin

Chardonnay

Variante

750 Ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.