New

Creed

Love In White

Parfumuri Niche 75 ml

900 RON

180 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Love in White este o declarație de iubire, o poezie olfactivă inspirată de ingrediente premium: trandafir bulgăresc, iris, portocală, magnolie, iasomie, lemn de santal și vanilie. Vei descoperi o apă de parfum sofisticată, ușor pudrată, dar delicată ca petalele aromate ce plutesc în aer primăvara. Dar asta nu este tot, această creație olfactivă are și o poveste aparte, pe lângă siajul floral deosebit. Este singurul parfum Creed lansat în Statele Unite, în 2005, prima sticlă fiind dăruită Laurei Bush, Prima Doamnă a Statelor Unite. Câțiva ani mai târziu, Love in White reușește să o cucerească și pe Michelle Obama, devenind semnătura ei olfactivă.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Floral

Miros

Fresh

Note de baza

Chihlimbar cenusiu, Vanilie, Orez, Lemn de santal

Note de mijloc

Trandafir, Stanjenel, Magnolie

Note de varf

Portocala

Pentru

Unisex

Senzatie parfum

Inocenta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.