New

Creed

Millesime Imperial

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Lansat în 1995 pentru a celebra 150 de ani de la stabilirea casei Creed în Paris, la cererea specifică a lui Napoleon al III-lea și a Împărătesei Eugenie, apa de parfum unisex Millésime Imperial celebrează istoria Creed ca furnizor al caselor imperiale ale Europei. Fresh și cu un stil unic, Creed Millésime Imperial este o creație olfactivă cu acorduri marine, înnobilate de iris și note citrice, alături de ambră, musk și lemn de santal.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Fresh,Marin

Miros

Citric

Note de baza

Mosc, Ambra, Lemn de santal

Note de mijloc

Stanjenel, Note marine

Note de varf

Bergamota, Mandarina, Lamaie

Pentru

Unisex

Senzatie parfum

Stralucire

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.