Jo Malone London

RED ROSES BODY&HAND LOTION

Parfumuri Niche 250ml

205,80 RON

42 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Esența romantismului încapsulată într-un recipient prețios: Jo Malone Red Roses Body&Hand Lotion. Șapte dintre cele mai rafinate soiuri de trandafir, alături de frunze de violetă și un strop de lămâie. Aceasta este rețeta unui parfum ce te va duce cu gândul la un buchet de roze abia culese, dintr-o grădină luxuriantă.Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți completa parfumul loțiunii cu o colonie din aceeași gamă sau poți să alegi Red Roses Cologne cu Nutmeg & Ginger Cologne, pentru o aromă mai bogată. Iar dacă dorești ceva fresh, adaugă un strop din Earl Grey & Cucumber Cologne.
Note dominante: lămâie, trandafiri, miere.

Atribute

Acorduri principale

Trandafir

Beneficii lotiune

Hidratare, Parfumat

Formula lotiune

Lotiune

Instructiuni de utilizare

Aplica in fiecare palma si apoi pe corp, portiune cu portiune, incepand de la glezne. Aplica pe toata pielea, pana la gat. Asigura-te ca aplici in mod uniform pe toata suprafata corpului.

Miros

Floral

Note de baza

Miere

Note de mijloc

Trandafir rosu

Note de varf

Lamaie, frunze de violeta

Pentru

Femei

Tip de piele

All skin types

Variante

250ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.