New

Creed

Royal Oud

Parfumuri Niche 100 ml

1.325 RON

265 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

De la prima pulverizare, Creed Royal Oud ți se dezvăluie ca o aromă unisex, rafinată, cu note lemnos-orientale. De o eleganță aparte și un rafinament desăvârșit, grație ingredientelor premium, precum lemnul de santal, musk și oud, această creație olfactivă este înnobilata de notele fresh (lămâie, piper și bergamotă), ce dau o alură revigorantă și sofisticată unei compoziții clasice.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Lemnos

Miros

Picant

Note de baza

Mosc, Oud, Lemn de santal

Note de mijloc

Cedru, Galbanum

Note de varf

Piper roz, Bergamota, Lamaie

Pentru

Unisex

Senzatie parfum

Eleganta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Zi/Noapte

Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.