New

Creed

Royal Princess Oud

Parfumuri Niche 75 ml

1.100 RON

220 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Inspirată din epoca în care House of Creed activa în domeniul haute couture, apa de parfum Royal Princess Oud este o creație floral-lemnoasă desăvârșită, cu note de trandafir, violete, iris și iasomie, alături de arome complementare: bergamotă, vanilie, oud, paciuli și lemn de santal. Te va cuceri de la prima aplicare, fiind un parfum senzual, de un rafinament aparte.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Floral

Miros

Lemnos

Note de baza

Oud, Benzoina de Siam, Lemn de santal, Styrax

Note de mijloc

Iasomie, Patchouli, Stanjenel, Vanilie

Note de varf

Bergamota, Trandafir, Violeta

Pentru

Femei

Senzatie parfum

Senzualitate

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.