New

Creed

Royal Water

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Royal Water este o apă de parfum unisex, universală și atemporală, fiindcă își păstrează siajul indiferent de anotimp, fiind perfect atât în zilele toride de vară cât și în cele friguroase, de iarnă. Vei descoperi o aromă de un echilibru aparte, ce combină efervescența citricelor cu notele sofisticate ale ierburilor aromatice și a condimentelor (chimen, busuioc, pieper), alături de ingredientul - semnătură Creed – ambergris.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Picant

Miros

Verde

Note de baza

Chihlimbar cenusiu, Mosc

Note de mijloc

Busuioc, Piper negru, Chimen

Note de varf

Bergamota, Mandarina, Clementina, Lamaie, Menta, Verbina

Pentru

Unisex

Senzatie parfum

Eleganta

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Vara, Iarna

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.