Silver Mountain Water

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
Temporar fara stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Silver Mountain Water Parfumuri Niche 100 ml

Un parfum unisex inspirat de aerul pur și curat din zonele montane, Creed Silver Mountain Water este o creație olfactivă fresh, cu note de bergamotă, mandarină și neroli, urmate de ceai verde, coacăze negre, lemn de santal și musk. Vei descoperi un parfum revigorant cu o energie aparte, ce-ți arată că te poți reinventa ori de câte ori îl porți.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Marin

Miros

Fresh

Note de baza

Mosc, Lemn de santal

Note de mijloc

Ceai verde, Note marine, Coacaz Negru

Note de varf

Bergamota, Mandarina, Neroli

Senzatie parfum

Aventura

Sezonalitate

Primavara, Vara

Tip Niche

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

100 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 1-3 zile.