New

Creed

Spring Flower

Parfumuri Niche 75 ml

900 RON

180 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Spring Flower este o apă de parfum încântătoare precum o zi însorită de primăvară. Nici nu-i de mirare că este absolut senzațională, doar a fost creată special pentru actrița Audrey Hepburn, o legendă a cinematografiei mondiale, un simbol al eleganței și rafinamentului. Creația olfactivă te seduce cu note delicioase de măr, caise, pepene galben și piersici, pentru ca mai apoi să te învăluie în delicatețea petalelor de trandafir și iasomie, acompaniate de musk. Recipientul acestui parfum ilustrează perfect anotimpul ce i-a servit drept inspirație: o sticlă roz decorată cu o fundă, pentru un plus de stil și rafinament.

Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.
Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Floral

Miros

Fructat

Note de baza

Mosc

Note de mijloc

Iasomie, Trandafir

Note de varf

Piersica, Mere, Caisa, Bergamota, Pepene galben

Pentru

Femei

Senzatie parfum

Feminitate

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

75 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.