New

Creed

Tabarome

Parfumuri Niche 100 ml

1.075 RON

215 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Creed Tabarome Millesime este un parfum dedicat unui bărbat ce are calități de lider înnăscut. Inspirat de un ritual britanic celebru, cel al savurării unui coniac rafinat alături de un trabuc, această apă de parfum este o creație olfactivă dedicată în întregime bărbatului încrezător și puternic. Te va fascina, grație notelor de citrice, alături de ghimbir și santal, înnobilate de aroma pielii, a tutunului și vetiverului.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

Acorduri principale

Fougere

Miros

Aromatic

Note de varf

Ghimbir, Mosc, Tutun, Vetiver, Piele, Lemn de santal

Pentru

Barbati

Senzatie parfum

Senzualitate

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Zi/Noapte

Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.